Clinica Ogodent - tratamentul parodontozei cu laser

Laser terapie

TRATAMENTUL AFECȚIUNILOR PARODONTALE CU LASER este cel mai modern din domeniul stomatologiei, fiind o tehnică non-invazivă, extrem de precisă, rapidă și, foarte important, complet nedureroasă. Laserul dentar EPIC™ X Biolase reduce semnificativ sângerarea in terapia parodontală nechirurgicală și perioada de recuperare post-procedură asigurând rate înalte de succes ale tratamentului.

Tratamentul de terapie parodontală nechirurgicală reprezintă igienizarea subgingivală atentă a rădăcinilor dinților pentru a îndepărta placa bacteriană și tartrul de la nivelul pungilor parodontale profunde netezind astfel rădăcina și eliminând toxinele bacteriene.

Clinica Ogodent - tratamentul parodontozei cu laser

Laserul stomatologic Biolase Epic este cel mai performant dispozitiv în domeniu și completează terapia parodontală nechirurgicală prin multiple avantaje:

  • efect bactericid puternic ce reduce eficient culturile bacteriene subgingivale
  • slăbește legătura dintre tartru și dinte, ajutând astfel la îndepărtarea tartrului
  • vaporizează țesutul granulomatos
  • îmbunătățește adeziunea fibroblaștilor la rădăcină
  • ajută la reatașarea gingiei
  • favorizează formarea de os

Laserul diodă vizează în mod special țesuturile gingivale nesănătoase. Energia laserului este bine absorbită de melanină, hemoglobină și alți cromofori care sunt prezenți în boala parodontală. Tratamentele cu laser oferă beneficii care ajută la vindecarea răspunsului cronic inflamator în pungile parodontale.
Această intervenție funcționează bine în tratarea parodontitei ușoare sau moderate. Pacienții pot fi tratați într-un mod minim invaziv, fără intervenții chirurgicale.

Albire cu laser in cabinet

Albirea cu laserul este o procedură ideală pentru oricine își dorește rezultate imediate.
Deoarece întreaga procedură se desfășoară în cabinet în mai puțin de o oră, aceasta este alegerea perfectă pentru persoanele ocupate.

Rezultatele albirii sunt vizibile chiar și după 5 ani! Fără sensibilitate!

Acest proces începe prin aplicarea unui gel protector pe gingii. Apoi, un gel special activat de laser este aplicat pe dinți, iar laserul stomatologic este utilizat pentru a intensifica acțiunea agentului și scurtarea timpului de activare.

Clinica Ogodent - albirea dintilor cu laser

Contactați echipa OGODENT

Servicii medicale stomatologice de calitate, profesioniști de exceptie

Pentru programări ne găsiți la următoarele numere de telefon:
0726 282 641
0799 724 433
de luni până vineri în intervalul orar 09:00 – 19:00.
Ne puteți contacta si pe email la contact@ogodent.ro 

Adresa: Ploiesti, str. Cartier Albert nr. 784, bloc A, ap. 2

Va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate inainte de a trimite formularul. Odata trimis, se considera acceptate informatiile cuprinse in acesta.
Call Now Button