Clinica Ogodent - estetica dentara

Estetica dentara

Acest serviciu se adreseaza pacientilor care isi doresc un zambet cat mai frumos, dinti sanatosi, perfect aliniati si in armonie cu fizionomia fiecaruia si nu in ultimul rand cat mai albi.

OGODENT va poate ajuta sa obtineti un zambet spectaculos, asa cum vi-l doriti folosind cele mai noi tehnici si materiale disponibile si cu cea mai buna pregatire in domeniu.

Clinica Ogodent - estetica dentara

Albire dentara profesionala

Ce este albirea dintilor?

Albirea dintilor reprezinta unul dintre cele mai solicitate tratamente de estetica dentara. Albirea dintilor se efectueaza de catre medicul stomatolog in conditii de maxima siguranta si cu geluri de albire profesionale.

Majoritatea pacientilor isi doresc un zambet mai frumos si mai alb, iar noi, la Ogodent, ne asiguram ca putem acorda pacientilor nostrii tratamente de estetica dentara eficiente si in acelasi timp minim invazive.

Obiectivul nostru este sa folosim cele mai eficiente tehnici de albire dentara dar in acelasi timp blande si nedureroase astfel incat pacientii nostri sa beneficieze nu numai de un zambet alb ci si de o experienta placuta.

Albirea dentara cu laser in cabinet

Albirea dentara cu laser este o procedura foarte eficienta de albire a dintilor care se efectueaza doar in cabinetul stomatologic. Dupa aplicarea gelului de albire acesta se activeaza cu ajutorul laser-ului Epic X Biolase USA pentru a se efectua albirea propriu-zisa. Procedura nu este dureroasa si este considerata a fi cel mai eficient tratament de albire a dintilor

Beneficiile albirii dentare cu laser:

 • Are efect imediat
 • Dintii isi pastreaza culoare timp indelungat (intre 3 si 5 ani)
 • Nu afecteaza smaltul dintilor
 • Nu provoaca sensibilitate si nu are efecte secundare

In clinica stomatologica Ogodent Ploiesti folosim cu succes laserul Epic X Biolase care accelereaza albirea dintilor iar durata unei sesiuni de tratament este de doar 45 de minute.

Dupa un consult initial, in care evaluam statusul dentar al fiecarui pacient, urmeaza realizarea unei proceduri de igienizare profesionala pentru a indeparta toata placa bacteriana si tartrul asigurand astfel un contact maxim intre produsele de albire si suprafata dintilor.

Albirea dentara cu gutiere – la domiciliu

Este o modalitate de albire dentara care se realizeaza prin aplicarea gelului in gutiere realizate in laborator. Gutierele se aplica in cavitatea orala timp de minim 6 ore, de obicei in timpul somnului. Rezultatele acestei proceduri sunt mai lente deoarece albirea dentara acasa se realizeaza cu geluri de concentratie mai mica decat cele care se folosesc pentru albirea dentara realizata in cabinet.

Clinica Ogodent - laser stomatologic - albire cu laser

Cauzele ingalbenirii dintilor

Principalele cauze ale ingalbenirii dintilor sunt: fumatul, consumul de cafea, vin rosu, ceai negru si alimente colorate. Alimentele care duc la ingalbenirea dintilor sunt alimente care contin coloranti dar si frunctele de padure, sosurile de soia si rosii, sfecla sau otetul balsamic. Ingalbenirea dintilor este favorizata si de consumul de bauturi carbogazoare.

Alte cauze ar mai fi:

 • Inaintarea in varsta. Pe masura ce inaintam in varsta structura dintilor se modifica ducand la ingalbenirea dintilor
 • Florul in exces (fluoroza) poate afecta dantura. Aceste este continut in apa pe care o bem sau in pasta de dinti.
 • Anumite medicamente pot cauza ingalbenirea dintilor.
 • Igiena dentara precara. Lipsa unei igiene dentare corespunzatoare (spalarea pe dinti de cel putin doua ori pe zi) poate duce la ingalbenirea dintilor.

Contraindicatii ale albirii dentare

Albirea dentara se poate realiza doar pe dinti sanatosi, fara tartru, carii sau alte afectiuni. Inaintea de albirea dentara este necesar ca probleme dentare sa fie tratate.

Albirea dentara este contraindicata la persoanele cu hipersensibilitate dentara, eroziuni dentare, sau afectiuni ale structurii interne a smaltului. Tratamentele de albire dentara au efect doar pe dintii naturali. Lucrarile dentare si plombele nu isi schimba culoarea in urma procedurii de albire dentara.

Cum sa mentinem cat mai mult efectele albirii dentare profesionale?

Pentru ca efectul de albire a dintilor sa dureze cat mai mult se recomanda evitarea fumatului, consumul alimentelor si bauturilor colorate, in special in primele 48 de ore dupa procedura, dar ideal ar fi ca acestea sa fie evitate timp de doua saptamani dupa procedura.

Pentru mentinerea indelungata a efectului albirii se recomanda o igiena dentara corecta si sedinte de igienizari periodice la 6 luni in cabinet.

Clinica Ogodent - fatete dentare - estetica dentara

Fatetele dentare

Unul dintre factorii importanti ai succesului social si profesional il reprezinta un zambet frumos si sanatos.
Situatiile in care se pot utiliza cu transformarea spectaculoasa a zambetului:

 1. Spatii interdentare inestetice
 2. Inghesuiri dentare
 3. Coloratii intrinseci (tetraciclina , fluor) ale dintilor
 4. Forme si dimensiuni inestetice ale anumitor dinti
 5. Suprafete dentare neregulate inestetice
Clinica Ogodent - fatete dentare - estetica dentara

Avantajele folosirii fatetelor dentare

 • Necesita slefuiri minore ale suprafetei exterioare a dintilor (2 mm)
 • Conserva vitalitatea dintelui
 • Sunt foarte fizionomice
 • Neavand suport metalic nu mai apar umbre negre la nivelul gingiei
 • Textura si transluciditatea asemanatoare dintilor naturali
 • Lipsa reactiilor alergice datorita biocompatibilitatii ceramicii
 • Fatetele dentare ceramice sunt restaurarile cele mai fizionomice dar si cele mai delicate, realizandu-se prin proceduri foarte sofisticate.
 • Fatetele realizate in cadrul OGODENT sunt frezate computerizat prin procedeul CAD-CAM(computer aided design-computer aided manufacturing)-proiectare si realizare asistata de calculator.
 • Ceramica utilizata este marca VITA Zahnfabrik fabricata exclusiv in Germania si Elvetia.

Contactați echipa OGODENT

Servicii medicale stomatologice de calitate, profesioniști de exceptie

Pentru programări ne găsiți la următoarele numere de telefon:
0726 282 641
0799 724 433
de luni până vineri în intervalul orar 09:00 – 19:00.
Ne puteți contacta si pe email la contact@ogodent.ro 

Adresa: Ploiesti, str. Cartier Albert nr. 784, bloc A, ap. 2

Call Now Button