Clinica stomatologica Ploiesti

Clinica stomatologică Ogodent Ploiești

Alegerea unui dentist în Ploiești nu este o decizie întâmplătoare, având în vedere că este vorba despre sănătatea dumneavoastră dentară. La clinica stomatologică Ogodent Ploiești am creat un spațiu dedicat întregii familii, unde zâmbetele tuturor sunt prioritatea noastră, încă din 2006.

Fie că sunteți în căutarea unui dentist în Ploiești pentru copii, a unui medic dedicat în tratarea afecțiunilor dentare sau a unui specialist în implant dentar sau albire dentară cu laser în Ploiești, la Ogodent am adus împreună excelența, tehnologia, profesionalismul și experiența pentru a fi mereu prima clinică dentară din Ploiești la care să apelați.

Oferim pacientilor nostri servicii de chirurgie orală, implantologie, parodontologie, stomatologie generală, estetică dentară, ortodonție, endodonție si stomatologie pediatrică (tratamente pentru copii), la cele mai inalte standarde calitative intr-un mediu confortabil si relaxant.

Investim permanent in materiale si aparatura de ultima generatie si suntem mereu la curent cu ultimele descoperiri in domeniu, prin participarea în fiecare an la manifestări științifice în țară și în străinătate.

Grija fata de pacient si confortul acestuia sunt extrem de importante pentru noi, tratamentele realizandu-se fara stres sau durere.

Cabinet stomatologic Ploiesti

Echipa Ogodent

Credem că un pacient informat, care înțelege în amănunt problemele dentare cu care se confruntă și ce tratament urmează să efectuăm, va fi ulterior un pacient care va avea o grijă deosebită de sănătatea sa orală.

Din acest motiv, punem accent pe relația dintre medic și pacient, ne asigurăm că rezultatele obținute sunt perfecte și că fiecare vizită în clinica dentară Ogodent Ploiești devine încă un motiv de a zâmbi încrezători.

Echipa medicilor stomatologi din cadrul Ogodent se dedică zilnic pacienților noștri, de peste 20 ani, timp în care nu au încetat să se perfecționeze constant.

Echipa noastră vă așteaptă cu drag la tratament!

Dr. Cristina COMAN

Medic Stomatolog Specialist Parodontologie și Implantologie dentară, Dr. Cristina Coman este promotorul echipei noastre, care transformă orice inițiativă în rezultat. Experiența, devotamentul și atenția își spun cuvântul și în relație cu pacienții care trec pragul cabinetului. Astfel, afecțiunile de ordin parodontologic își găsesc tratamentul potrivit și corect la Ogodent. De asemenea, un prim consult va ajuta în stabilirea planului de proceduri pentru extracție dentară sau implanturi dentare, ce vor contribui la redarea zâmbetului perfect.

Dr. Denisa ROTARU

Dr. Denisa Rotaru este specializată în Ortodonție și Ortopedie Dento-facială, competențe aprofundate de-a lungul timpul prin numeroase conferințe și cercetări în cadrul cărora s-a remarcat. Cu fiecare ocazie, doamna doctor dă dovadă de empatie în relația cu pacienții, reușind cu succes să obțină rezultate peste așteptări, atât din punct de vedere estetic, cât și al sănătății orale.

Contactați echipa OGODENT

Servicii medicale stomatologice de calitate, profesioniști de exceptie

Pentru programări ne găsiți la următoarele numere de telefon:
0726 282 641
0799 724 433
de luni până vineri în intervalul orar 09:00 – 19:00.
Ne puteți contacta si pe email la contact@ogodent.ro 

Adresa: Ploiesti, str. Cartier Albert nr. 784, bloc A, ap. 2

Call Now Button