• Toate articolele
  • Articole Stomatologice
  • Clinica Stomatologica Ploiesti

A-PRF – tehnica revolutionara in chirurgia orala

A-PRF reprezinta ultima tehnologie in chirurgia dentara si implantologie, scurtand cu 50% timpul de vindecare dupa orice interventie de chirurgie orala!
A-PRF reprezinta metoda avansata de obtinere a membranelor de vindecare din plasma bogata in trombocite si factori de crestere si folosirea lor in interventiile chirurgicale stomatologice.

Aparat dentar ortodontic

Problemele ortodontice sunt tratate în general prin montarea unui aparat dentar ortodontic. Aparatele dentare ortodontice sunt, de obicei, realizate din fire metalice atasate de mici placute din metal sau matrite din plastic.

Aparatele ortodontice aplica forte usoare asupra dintilor pentru ai determina sa se deplaseze în vederea corectiei aliniamentului.

Tratament parodontoza

Boala parondontală, cunoscută popular sub denumirea de „parodontoză”, este de fapt o reacţie inflamatorie a ţesuturilor de susţinere a dinţilor, constituite din gingie, os maxilar şi ligamente parodontale, la stimuli în general infecţiosi.
Tratamentul constă în îndepărtarea tartrului şi a ţesuturilor infectate din cauza prezeţei acestuia şi a plăcii bacteriene.

Pedodontie – stomatologie copii

Igienizarea dinţilor temporari este un element important în menţinerea vitalităţii şi prezenţei lor pe arcadă până în momentul când trebuie extraşi. Curăţarea începe chiar în momentul apariţiei dinţilor pe arcadă. Această igienizare este făcută pentru început de către părinţi cu ajutorul unei comprese imbibată în apă, iar pe măsură ce copilul creşte se pot folosi si periuţe de dinţi potrivite vârstei.

Protetica

Zirconiul este un metal alb foarte dur (poate fi prelucrat doar cu ajutorul laserului), fiind utilizat cu succes in domeniul medical pentru protezele şi articulaţiile artificiale, în ultima decadă a secolului XX, iar în prezent, este inegalabil în industria dentară a secolului XXI. Deţinând caracteristici biologice excelente, zirconiul este preferat oricărui alt material în restauraţiile dentare.

Profilaxie si Cosmetica Dentara

Printre cele mai cunoscute metode de profilaxie dentara se numara detartrajul si periajul profesional, fluorizarea locala si sigilarea santurilor adanci si fosetelor. 

Implantologie Dentara

Fiabile si riguroase, tehnicile si procedeele noi din implantologie au evoluat rapid, ocupand azi un rol important in elaborarea planului terapeutic pentru restaurarea protetica a diferitelor forme de edentatie.
Implanturile dentare sunt cea mai moderna si avansata solutie pentru inlocuirea dintilor care lipsesc, cu cea mai mare rata de succes.
In cadrul cabinetului Ogodent folosim implanturi dentare si produse pentru aditie osoasa realizate de firma Artis Bio Tech (Israel).

Contactați echipa OGODENT

Servicii medicale stomatologice de calitate, profesioniști de exceptie

Pentru programări ne găsiți la următoarele numere de telefon:
0726 282 641
0799 724 433
de luni până vineri în intervalul orar 09:00 – 19:00.
Ne puteți contacta si pe email la contact@ogodent.ro 

[ninja_form id=”2″]
Call Now Button