Programați-vă acum 

Începeți Schimbarea

Un Călduros Bine ați venit și un Zâmbet frumos

Ogodent inseamna in primul rand profesionalism, grija constanta pentru pacientii nostri, servicii de top si foarte multa pasiune.

Din anul 2006 excelenta in servicii stomatologice si miile de pacienti multumiti pozitioneaza Ogodent in randul cabinetelor stomatologice de top din Romania!

Prin calitatea premium a tratamentelor oferite contribuim la succesul profesional si personal al pacientilor nostri.Astfel putem sa oferim pacientilor nostri servicii de chirurgie orala, implantologie, parodontologie, laser terapie, stomatologie generala, estetica dentara, ortodontie, endodontie si stomatologie pediatrica , la cele mai inalte standarde calitative intr-un mediu confortabil si relaxant.

Investim permanent in materiale si aparatura de ultima generatie si suntem mereu la curent cu ultimele descoperiri in domeniu. Grija fata de pacient si confortul acestuia sunt extrem de importante pentru noi, tratamentele realizandu-se fara stres sau durere.

Despre Clinica Noastră

Un zâmbet frumos și sănătos este cheia către succesul socio-profesional pe care ni-l dorim cu toții!
O dantură frumoasă ne oferă un zâmbet atrăgător, făcându-ne mult mai increzători în propria persoană și mai siguri pe noi.
Fie că ne căutăm un job, fie că ne implicăm în relații sentimentale, șansele de reușită sunt mult mai mari la persoanele cu o dantură frumoasă.

Descoperă Clinica Ogodent

Un zâmbet frumos începe cu dinți sănătoși!

Vă așteptăm cu drag în clinica noastră pentru a descoperi calitatea premium a serviciilor dentare pe care le punem în slujba zâmbetului dumneavoastră!


IMPLANTOLOGIE


ESTETICĂ


CHIRURGIE & A-PRF


LASER TERAPIE


PARODONTOLOGIE


STOMATOLOGIE
PEDIATRICĂ


ORTODONȚIE

Pentru programări ne găsiți la următoarele numere de telefon:
0726 282 641
0799 724 433

de luni până vineri în intervalul orar 09.00 – 19.00.
Ne puteți contacta si pe email la contact@ogodent.ro