Ogodent

Reîntinerirea feței

Urmărind rezultatele excelente pe care le-am avut în tratamentele dentare după introducerea tehnologiilor de înlocuire la nivel inferior cu laser și cu plasmă în practica noastră generală, oferim acum și o reîntinerire facială.

Colagen cu terapie de inducție cu PRP / PRF injectabil și terapie cu laser

Terapia de inducție prin colagen” funcționează prin stimularea formării colagenului propriului corp. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de micro-needling. Utilizând cea mai recentă tehnologie cu micro-acul, pielea începe să regenereze în mod natural pielea sub dermă și să sporească alimentarea cu sânge a zonei.
Pentru a crește eficacitatea, folosim trombocite proprii, extrase din sânge folosind o centrifugă specială. PRP (plasmă bogată în plachete) este larg cunoscută, dar folosim o nouă tehnică de generația a doua denumită PRF (fibrină bogată în plasmă) care nu necesită factori externi de anticoagulare sau alte manipulări biochimice ale sângelui pentru a produce, comparativ cu PRP.
Dispozitivul simplu, mecanic cu micro-acul, bazat pe penetrarea fină a acului, infuzează colagenul și factorii de creștere în PRF injectabil (iPRF) mai adânc în piele pentru a genera mai multă reînnoire și întinerire celulară.
Acesta este considerat un tratament medical care necesită condiții sterile și igienice stricte pentru administrarea sa sigură.

 

Cum functionează?

Prin crearea rănilor mici în piele organismul va răspunde cu producția de colagen și cu celulele pielii noi. Adâncimea penetrării acului poate fi ajustată în funcție de nivelurile de întinerire a pielii necesare, cum ar fi absorbția produsului în tratamentul clinic al cicatricilor și ridurilor. Tratamentul va viza fața și gâtul.

Ce trateaza?

 

  • cicatrici
  • linii fine
  • ridurile sub-ochi și pielea liberă
  • hiperpigmentare, pete întunecate
  • reducerea dimensiunii porilor
  • înăsprirea pielii
  • pierderea părului
  • subțierea părului
  • foto-îmbătrânire
  • furnizarea produselor de îngrijire a pielii

Ce implică?

Pielea se curăță, se exfoliază ușor și se aplică antiseptic. Crema de cremă este aplicată în zonă pentru a diminua disconfortul. Unele sânge vor fi luate, de asemenea, pentru a obține iPRF-ul.
Un mic dispozitiv de prindere similar dispozitivului cu un vârf steril de unică folosință este apoi folosit pentru a ștampila pielea. Needle-ul nostru cu acul multi-viteză și adâncimea ajustabilă a acului permit acelor să perforeze stratul pielii la 90 de grade și să crească absorbția iPRF-ului.
După tratament, un laser cu nivel redus, cu culori multiple, este utilizat pentru a stimula producerea de colagen și a spori vindecarea, iar o cremă de vitamina C / acid hialuronic calmante se va hidrata, vindeca și proteja pielea.
O mască de acid hialuronic va fi, de asemenea, prevăzută pentru utilizarea acasă în acea seară, împreună cu un kit de îngrijire la domiciliu pentru a ajuta la protejarea pielii.

Când voi vedea rezultatele?

Îmbunătățirile vizibile pot dura aproximativ 2-6 săptămâni și pot continua până la 6 luni.

Câte tratamente sunt necesare?

O serie de 3-6 tratamente la interval de 4-6 săptămâni este ideală pentru a fi în concordanță cu reînnoirea celulelor pielii.

Ce este iPRF?

Fibrina bogată în trombocite este o concentrație a trombocitelor din sânge. Atunci când este utilizat pe piele, iPRF eliberează factori de creștere pentru a stimula procesul propriu de reparare a organismului pentru a stimula formarea de colagen și elastină. O probă mică de sânge este extrasă din corpul dvs. și iPRF este separată de celelalte componente ale mașinii de centrifugare. IPRF este apoi infuzat în piele de la micro-canalele create de micro-needling pentru vindecarea și întinerirea optimă a rănilor. IPRF-ul rămas poate fi, de asemenea, injectat intradermic pe obraji, pliuri nazale-labiale, linie de marionete, temple și buze pentru un volum adăugat și producerea de colagen.

Cum funcționează laserul?

Laserul cu nivel redus cu lungimi de undă multiple (culori) funcționează pe diferite niveluri ale pielii și țesuturilor subcutanate – acționând pentru a lega acidul hialuronic în țesuturi și pentru a spori activarea iPRF pentru a îmbunătăți reînnoirea și întinerirea celulelor. De asemenea, sporește vindecarea și are un efect antibacterian pentru afecțiunile cutanate.
Efectele pe termen scurt ar trebui să fie vizibile după 1-3 tratamente. Pentru efecte de lungă durată recomandăm până la 10 sesiuni.

Ce se așteaptă după tratament

Va exista o strălucire vizibilă după tratament. Pielea va apărea roșu, uscat și, uneori, senzația de mâncărime după tratament, de obicei durează 1-2 zile.
Imediat după aceea, vă recomandăm să evitați aplicarea pe piele a oricărui machiaj, cu excepția cremelor, pentru a-i moale pielea și pentru ao menține hidratată (un hidratant post-tratament care conține ingrediente speciale este prevăzut cu tratamentul nostru de regenerare facială).
În următoarele zile, în timp ce pielea se vindecă, machiajul pe bază de minerale poate fi aplicat deoarece permite pieții să respire și să continue procesul de vindecare.
Pielea poate, de asemenea, coaja ca parte a procesului de întinerire. Ar trebui să dureze aproximativ 2-6 săptămâni pentru ca noul strat de piele să reapară.

În concluzie

Colagenul terapie de inducție este o modalitate foarte bună de a obține o față sănătoasă rejuvenate, holistic și natural, în mâinile unui profesionist calificat de sănătate care lucrează în cadrul liniilor directoare stricte pentru a menține condițiile sterile esențiale.