Ogodent

A-PRF – tehnica revolutionara in chirurgia orala

A-PRF reprezinta ultima tehnologie in chirurgia dentara si implantologie, scurtand cu 50% timpul de vindecare dupa orice interventie de chirurgie orala!

A-PRF reprezinta metoda avansata de obtinere a membranelor de vindecare din plasma bogata in trombocite si factori de crestere si folosirea lor in interventiile  chirurgicale stomatologice.

A-PRF inseamna plasma sangvina imbogatita, concentrata in trombocite, numerosi factori de crestere, proteine si celule ce sustin si stimuleaza vindecarea osoasa si a  tesuturilor moi.

A-PRF se obtine prin centrifugarea sangelui proaspat recoltat de la pacient, care duce la separarea si concentrarea doar a factorilor de crestere din acesta. Produsele finale obtinute sunt membrane de fibrin imbogatita plachetar si un lichid bogat in proteine.

Factorii de crestere din membranele obtinute prin tehnica A-PRF sunt eliberati treptat timp de 7 zile, iar actiunea lor duce la o vindecare rapida inca din primele zile dupa interventia chirurgicala.

Stimuland angiogeneza ( formarea de vase de sange noi ) si implicit aportul de factori nutritionali si de vindecare in zona grefata A-PRF-ul contribuie decisiv si in faza de consolidare a rezultatelor obtinute initial.

Membranele A-PRF si lichidul obtinut se folosesc in combinatie cu grefele osoase folosite in aditiile osase si in implantologie pentru a determina vindecarea rapida osoasa si fixarea celulelor osoase pe suprafata de titan a implanturilor dentare.

La OGODENT folosim tehnica A-PRF in urmatoarele interventii chirurgicale:

  • etapa chirurgicala de inserare a implanturilor dentare
  • lifting de sinus intern si extern (ridicarea membrane sinusale )
  • operatii parodontale pentru regenerare osoasa si gingivala
  • postextractional pentru pastrarea volumului alveolei osoase.

Posted in: Uncategorized

Leave a Comment: (0) →