Ogodent

Ogodent – Cabinet Stomatologic Ploiesti

 

Igiena Dentara Ploiesti

Igiena dentara

Printre cele mai cunoscute metode stomatologice de profilaxie dentara se numara detartrajul si periajul profesional, fluorizarea locala si sigilarea santurilor adanci si fosetelor. Cabinetul Stomatologic Ogodent Ploiesti va sta la dispozitie pentru orice informatii privind sanatatea dentara, ingrijirea si albirea dintilor, raspunsuri la cele mai frecvente intrebari.

Tratamente si Implanturi Dentare Ploiesti

Implanturi dentare

Implanturile dentare sunt cea mai moderna si avansata solutie folosita de cabinetele stomatologice pentru inlocuirea dintilor care lipsesc, avand rata maxima de succes. Fiabile si riguroase, tehnicile si procedeele de implantologie au evoluat rapid, ocupand astazi un rol important in elaborarea planului terapeutic pentru restaurarea protetica a diferitelor forme de edentatie.

Servicii stomatologice Ploiesti

Servicii si preturi

Preturile noastre reflecta calitatea serviciilor oferite si gradul inalt de pregatire profesionala a echipei Ogodent, venind in intampinarea pacientilor printr-un raport optim calitate/pret. Pentru ca fiecare pacient este diferit, va invitam sa facem impreuna un plan de tratament stomatologic personalizat, perfect pentru starea dvs de sanatate orala.